5 najboljih igraćih konzola i dodataka koji neće isprazniti vaš džep

5 najboljih igraćih konzola i dodataka koji neće isprazniti vaš džep

Ne znate kako ubiti dosadu? Nabavite najbolje igraće konzole uz koje ćete više uživati u vremenu provedenom kod kuće. Uzbudljive igre jamče dobro raspoloženje i izvrstan provod s obitelji i prijateljima. Igranje igara poboljšava sposobnost koncentracije i intelektualne vještine, a još je zanimljivije u društvu obitelji i prijatelja. PlayStation 4, Nintendo Switch, XBOX One i Nintendo 3DS najimpresivnije su igraće konzole i neizostavan dodatak vašem domu ako želite izvanredno iskustvo igre, a za potpuni užitak kupite i izvrsne dodatke kao što su gaming stolice i Bluetooth slušalice s mikrofonom.
Pogledajte ove igraće konzole i dodatke koji će se lako uklopiti u vaš budžet.

1. Nintendo Switch
Nintendo Switch popularna je igraća konzola, koja se može koristiti kao prijenosna konzola, ali se u trenu može pretvoriti u i kućnu konzolu spajanjem na baznu stanicu. Ova svestrana igraća konzola dostupna je po povoljnim cijenama.
Nintendo Switch ima inovativne Joy-Con igraće palice i nudi izvrstan izbor zabavnih igara sa zanimljivim i prepoznatljivim likovima. Ova igraća konzola jamči zabavu, a naročito uz dostupne dodatke kao što su kompleti Nintendo Labo.
Jednostavna je za korištenje i možete je nositi sa sobom kamo god da idete kako biste u svakom trenutku mogli uživati u zabavnim igrama, a zahvaljujući mogućnosti razdvajanja igraćih palica i podjele zaslona, možete uživati i u igri s prijateljima.

2. XBOX One
XBOX One najbolja je igraća konzola za igranje u 4K rezoluciji. Ovo je najmoćnija igraća konzola atraktivnog izgleda. Opremljena je najnovijom tehnologijom i nudi različite igre u izvanrednoj HDR rezoluciji.
Ova igraća konzola omogućuje prijenos videosadržaja u 4K i HDR rezoluciji s popularnih servisa kao što su Netflix i mnogi drugi. Omogućuje i reprodukciju 4K Blu ray diskova, a zahvaljujući kompatibilnosti s aplikacijom Google Assistant konzolom možete upravljati i glasovnim naredbama. Ova igraća konzola omogućuje i povezivanje s vanjskom tipkovnicom i mišem.
Ako niste ljubitelj diskova, možete kupiti  model Xbox One S All Digital Edition, koji nema diskovni pogon i koristi samo digitalni sadržaj.

3. PlayStation 4
Playstation 4 izvrsna je igraća konzola kompatibilna s naglavnim kompletom za virtualnu stvarnost PlayStation VR koji proizvodi isti tehnološki div. Ova je igraća konzola izvrstan odabir za sve one koji žele uroniti u uzbudljivu virtualnu stvarnost. Nudi bogat izbor igara, uz žive boje i poboljšan kontrast na televizorima koji podržavaju reprodukciju HDR sadržaja. Ovo je vrlo dobar uređaj za kućnu zabavu jer omogućuje reprodukciju sadržaja s različitih platformi.

4. Nintendo 3DS
Nintendo 3DS ima 3D zaslon koji omogućuje trodimenzionalni prikaz bez potrebe za nošenjem posebnih naočala. 3D efekt može se prilagođavati ili isključiti zahvaljujući opciji podešavanja dubine prikaza. Ova igraća konzola ima veći zaslon nego Nintendo 2DS. Osim toga, ima klizač koji omogućuje podešavanje razine 3D prikaza u igri. Nudi i nekoliko  novih značajki kao što su senzori pokreta, analogna igraća palica i žiroskopski senzor.

5. Bluetooth slušalice s mikrofonom
Poboljšajte iskustvo igre uz Bluetooth slušalice s mikrofonom razvijene posebno za igranje igara. Ove slušalice s mikrofonom mogu se koristiti i za brzo odgovaranje na pozive. Kvaliteta zvuka poboljšana je zahvaljujući tehnologiji prigušivanja buke, koja uvelike poboljšava iskustvo igre. TRUST Paxo, Acer Nitro, Razer Kraken i Logitech G PRO X najbolje su dostupne slušalice s mikrofonom za igranje igara.

Zašto čekati? Kupite ove izvanredne igraće konzole i uživajte u igranju s obitelji i prijateljima. Za više informacija posjetite web trgovinu TIA Mobiteli!

mpc