Financiranje alata, elektroničke opreme, IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Financiranje alata, elektroničke opreme, IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma

GC Renting Croatia d.o.o. je dio njemačkog koncerna GRENKELEASING AG koji je prisutan u preko 30 zemalja svijeta, a od 2014. i u Hrvatskoj. GRENKELEASING AG tržišni je lider u Europi u financiranju IT, stomatološke, medicinske i ostale opreme s preko 1,3 milijarde EUR novo zaključenih ugovora u 2014. godini. GRENKE Grupa osim osim leasinga pruža i bankarske te faktoring usluge. Tako od 2014. i u Hrvatskoj Grenke nudi financiranje IT (HW +SW) i ostale opreme nabavne vrijednosti već od 4.000 HRK. Više informacija možete pronaći na www.grenke.hr

Financiranje alata, elektroničke opreme, IT opreme za pravne osobe putem operativnog najma

Hitno Vam treba novi alat, notebook, računalo, server, tablet, printer, monitor, televizor... a trenutno nemate dovoljno financijskih sredstava? Pored dosadašnjeg načina financiranja, od sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska.

Cijenjeni partneri i kupci,

Vjerujemo da ste dobro upoznati s našim načinima plaćanja, koji su kao i naša ponuda uvijek svježi i diktiraju trendove.

Pored dosadašnjeg načina financiranja, od sada vam nudimo moderni oblik financiranja opreme za pravne osobe putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska.

Prošla su vremena kad je trebalo planirati budžet, izravno kupovati opremu putem predračuna i to prije no što se ona počela isplaćivati kroz korištenje.

IMAMO RJEŠENJE! JEDNOSTAVNO, BRZO I FLEKSIBILNO.

Nudimo uslugu financiranja IT opreme nabavne vrijednosti već od 4.000,00 HRK na dalje, a sam postupak rješavanja zahtjeva je jednostavan i brz.
Koje su prednosti financiranja opreme putem operativnog najma u suradnji s našim partnerom GRENKE Hrvatska?

Prednosti operativnog najma opreme:
  • Najamnine se u knjigovodstvu tretiraju kao 100% trošak
  • Ne smanjuje likvidnost i kreditnu sposobnost tvrtke
  • Bez učešća u financiranju
  • Bez dostavljanja dokumentacije
  • Fiksne najamnine u HRK za cijelo vrijeme trajanja ugovora, (bez valutnog rizika)
  • Plaćanje najamnina mjesečno ili kvartalno
  • Zaprimanje zahtijeva i odobrenje u istom danu
  • Trajanje najma od 12 do 60 mjeseci.
  • Isporuka odmah po odobrenju i potpisivanju ugovora
Kako unajmiti opremu? Jednostavno! Dokumentacija za procjenu boniteta? Nije potrebna!

ODGOVORE NA ČESTO POSTAVLJANA PITANJA POTRAŽITE OVDJE

Ovlaštena osoba samo sa žigom tvrtke i osobnom iskaznicom zatraži ponudu za potrebnu opremu, ili dođe osobno u našu poslovnicu.

Naše ljubazno osoblje poslati će upit za financiranje našem partneru GRENKE Hrvatska. Odluka o financiranju donosi se unutar 2h za iznose do 150.000,00 HRK (neto).

Trošak obrade je 0,00 HRK za iznose do 35.000,00 HRK netto!

Ukoliko je financiranje odobreno, potpisujete ugovor o operativnom najmu u našoj poslovnici (nije potrebna javnobilježnička ovjera ugovora) i preuzimate opremu odmah ili Vam mi organiziramo dostavu.

Nemojte vezati dragocjeni kapital u opremu – investirajte ga u razvoj poslovanja!

mpc