Šifra: 14-832645

Samsung Galaxy Watch5 Pro (45mm) SM-920 Gray Titanium-otvorena kutija • ISPORUKA ODMAH

✰✰✰✰✰ (ocijenilo korisnika: 0)
Cijena:
399,00 €  299,00 €

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 377,90 €.

Istaknuta cijena odnosi se na gotovinsko, virmansko i kartično jednokratno plaćanje.

Cijena za obročno plaćanje: 318,44 €
2 x 159,22 € | 3 x 106,15 € | 6 x 53,07 €
12 x 26,54 € | 24 x 13,27 € | 36 x 8,85 €
  • Dostupno u poslovnici

  • Vrijeme isporuke:
    Odmah

  • Dostava je besplatna za ovaj artikl.

Praćenje spavanja od A to Zzz
RUTA TRENINGA
Potpuno nova značajka Route Workout omogućuje Vam uvoz ruta vježbanja u GPX formatu s Vašeg pametnog telefona na sat, sinkronizirajući Vaš popis ruta.
*Omogućeno kada se datoteka rute u GPX formatu uveze za planinarenje i vožnju biciklom, a ruta je postavljena kao cilj u postavkama Samsung Health.*Potrebno je omogućiti tijekom svakog vježbanja planinarenja ili vožnje biciklom u postavkama Samsung Health.
  
PRAĆENJE NATRAG
Prijeđite udaljenost, a zatim upotrijebite Track Back da se vratite tamo gdje ste krenuli. Održavanje staze jednostavno je zahvaljujući glasovnoj ili vibracijskoj navigaciji za bicikliste i planinare.
  
Baterija koja traje čitav trening
Ne suzdržavajte se znajući da Vaš sat može držati korak, s najvećim kapacitetom baterije među našim serijama nosivih uređaja. 1, 3, 4, 5
Baterija koja traje čitav trening
1. Dostupno kada se datoteka rute u formatu GPX uveze za planinarenje i biciklizam, a ruta je postavljena kao cilj u postavkama aplikacije Samsung Health. 3. Potrebno je omogućiti ovu značajku tijekom svakog treninga planinarenja ili vožnje biciklom u postavkama Samsung Health aplikacije. 4. Stvarno trajanje baterije ovisi o mrežnom okružju, značajkama i aplikacijama koje se rabe, učestalosti poziva i poruka, broju punjenja i mnogim drugim čimbenicima. 5. Tipični kapacitet testiran je u laboratorijskim uvjetima treće strane. Tipični kapacitet procijenjen je prosječni kapacitet u odnosu na odstupanja u kapacitetu baterije među uzorcima baterija ispitanih prema normi IEC 61960-3. Nazivni kapacitet je 573 mAh za Galaxy Watch5 Pro pametni sat, 398 mAh za Galaxy Watch5 Veliki pametni sat i 276 mAh za Galaxy Watch5 Small pametni sat. Stvarno trajanje baterije može se razlikovati ovisno o mrežnom okružju, obrascima upotrebe i drugim čimbenicima.
Nemojte ništa propustiti
Snažan 3-u-1 BioActive senzor tvrtke Samsung učinkovito kontrolira tri senzora za bilježenje zdravstvenog stanja: optički senzor brzine otkucaja srca, električni senzor srca (EKG) i senzor za analizu bioelektrične impedancije. Pratite svoje otkucaje srca i zdravlje kardiovaskularnog sustava kako biste otkrili neobične otkucaje srca i pratili svoj krvni tlak. BioActive senzor može bilježiti Vaš krvni tlak, pomažući Vam u upravljanju visokim ili niskim krvnim tlakom.*
Nemojte ništa propustiti
Jači od Vašeg najtežeg treninga
Sada dvaput čvršći prednji zaslon zahvaljujući safirnom staklu. Čak izgleda i neuništivo i sposoban je podnijeti velike udarce s maskama titanij crne ili titanij sive boje.*
Jači od Vašeg najtežeg treninga
*Galaxy Watch5 pametni sat ima nazivnu vodootpornost do 50 metara prema normi ISO 22810:2010. Nije prikladan za ronjenje ni za aktivnosti u vodi pod visokim tlakom. Ako su uređaj ili ruke mokre, moraju se temeljito osušiti prije rukovanja. *Slika iznad je simulacija značajke kompasa i služi kao ilustracija. Konfiguracija zaslona može varirati ovisno o postavkama i verziji softvera te je podložna promjenama. *U usporedbi s Galaxy Watch4 pametnim satom. Na temelju testa tvrdoće po Vickersu izmjerene pri konstantnom opterećenju od 200 fg. *Dostupnost boja može varirati ovisno o zemlji ili regiji.
Ostvarite svoj put
Uđite u Studio i prilagodite niz novih remena i stilova kako bi odgovarali Vašem jedinstvenom izgledu. Izmiješajte i iskombinirajte različite kombinacije samo na samsung.com.*
Ostvarite svoj put
*Broj dostupnih kombinacija može varirati ovisno o zemlji ili regiji u kojoj je dostupan Galaxy Watch Design Studio.
Vrijeme je da pronađete svoj sat
Vrijeme je da pronađete svoj sat
Praćenje spavanja od A to Zzz
Naša poboljšana tehnologija za praćenje spavanja prati Vaše faze spavanja kako bi Vam pomogla stvoriti zdravije navike spavanja i identificirati Vaš tip sna putem 8 životinjskih simbola koji predstavljaju Vaš tip sna. Također ćete primati izvješća o spavanju noću, tako da možete mirno spavati.
Praćenje spavanja od A to Zzz
*Raspoloživost može varirati ovisno o državi ili regiji. *Potrebna je Samsung Health aplikacija verzije 6.22.1 ili novija. *Potreban je Samsung Galaxy telefon s verzijom Androida 8.0 i najmanje 1,5 GB RAM-a. *Namijenjeno samo za opće praćenje tjelesnog stanja i kondicije. Nije namijenjeno za otkrivanje, dijagnosticiranje ni liječenje bilo kojeg stanja ili bolesti. Dobiveni rezultati mjerenja mogu se rabiti samo za osobne potrebe informiranja. Potrebna je konzultacija s medicinskim stručnjakom. *Raspoloživost značajke mjerenja kisika u krvi tijekom spavanja može se razlikovati ovisno o zemlji ili regiji.
1.4" (34.6mm)
Veličina (glavni zaslon)
46.5 g
Težina
Bluetooth v5.2
Bluetooth verzija
Akcelerometar, barometar, senzor za analizu bioelektrične impedancije, električni senzor srca, žiroskopski senzor, geomagnetski senzor, svjetlosni senzor, optički senzor otkucaja srca, infracrveni senzor temperature
Senzori
16
Pohrana (GB)
1.18GHz
Procesor
Karakteristike, specifikacije i vizualni prikazi proizvoda podložni su promjenama.
Duljina trajanja baterije je bazirana na internom testiranju kompanije Samsung te može varirati ovisno o postavkama uređaja, uvjetima u kojima se koristi te samom načinu korištenja uređaja.
* Dostupan kada je datoteka rute u GPX formatu uvezena za planinarenje i biciklizam i ruta je postavljena kao cilj u postavkama Samsung Health.
* Namijenjeno samo za opće wellness i fitness svrhe. Nije namijenjeno za upotrebu u otkrivanju, dijagnozi, liječenju, praćenju ili upravljanju bilo kojim medicinskim stanjem ili bolešću. Sve zdravstvene informacije kojima se pristupa putem uređaja i/ili aplikacije ne smiju se tretirati kao liječnički savjet. Korisnici bi trebali potražiti liječnički savjet od liječnika.
* Kompozicija tijela podržana je samo u seriji Samsung Galaxy Watch4 i kasnijim modelima Galaxy Watch satova.
* Dostupnost se može razlikovati ovisno o zemlji ili regiji.
* Zahtijeva Samsung Health aplikaciju verzije 6.22.1 ili noviju.
* Potreban je Samsung Galaxy telefon s Android 8.0 i minimalno 1,5 GB RAM-a.
* Galaxy Watch5 mora biti uparen s Galaxy mobilnim uređajem.
* Referenca na debljinu ne uključuje optički senzor otkucaja srca ili električne biosenzore. Izmjereno do 15,4 mm s uključenim senzorima.
* Navedena težina odnosi se samo na sat i ne uključuje težinu remena. Teži do 76,5 g s instaliranim sportskim remenom sa D-kopčom veličine M/L.



Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?

Pošaljite nam upit
Komentirajte proizvod



Budite prvi koji ćete dati svoje mišljenje o proizvodu!
mpc