Šifra: TR-PHDS 11‑20V

Trotec PHDS 11‑20V Akumulatorski udarni odvijač/bušilica - ODMAH DOSTUPNO - -

✰✰✰✰✰ (ocijenilo korisnika: 0)
Cijena:
712,49 kn

Naša najniža cijena za gotovinsko/virmansko plaćanje: 669,00 kn

 • Dostupno u poslovnici

 • Vrijeme isporuke:
  Odmah

 • Cijena dostave za ovaj artikl iznosi 35,00 kn.
  Za kupnje iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna.

 • Platite na 2 do 36 mjesečnih rata.
  Već od 19,79 kn/mj.

Akumulatorski udarni odvijač/bušilica PHDS 11‑20V

Ovaj profesionalan alat pomoći će vam da vam rad s vijcima i bušenje uvijek uspije

Od snažnog udarnog bušenja u tvrdom ziđu pa sve do radova s vijcima uz meko pokretanje u mekom drvu – višenamjenski i snažan akumulatorski udarni odvijač/bušilica PHDS 11‑20V snažno je univerzalno rješenje za praktično sve radove bušenja ili pritezanja/otpuštanja u kući, vrtu i garaži.

Onaj tko je dosad mislio da bežični akumulatorski alati jednostavno nisu dovoljno snažni za udarno bušenje, sada s akumulatorskim udarnim odvijačem/bušilicom PHDS 11‑20V može doživjeti koliku udarnu snagu može stvoriti premium punjiva baterija od 20 V. Maksimalan zatezni moment od 40 Nm i frekvencija udaranja do 26.400 min-1 omogućuju jednostavno probijanje modela PHDS 11‑20V ne samo u drvo, nego i u metal, ziđe i beton.

Kako bi uz svu tu snagu uvijek bila osigurana i sigurnost tijekom rada, PHDS 11‑20V je između ostaloga opremljen kočnicom Quickstop i blokadom uključenja koja sprečava slučajno aktiviranje odvijača/bušilice. Isporuka obuhvaća i dodatnu ručku koja se može varijabilno postaviti na lijevu ili desnu stranu, i koja osigurava precizno vođenje tijekom bušenja. Osim toga integrirana LED svjetiljka osigurava dobro osvjetljenje područja rada čak i na mjestima gdje nije dostupna radna svjetiljka.

Robustan metalni prijenosnik s 2 brzinama na ovom odvijaču/bušilici i kontinuirano namještanje broja okretaja omogućuju vam doziranje snage prema potrebi u svakom trenutku. 20 stupnjeva zateznog momenta i stupanj za bušenje kao i dodatni stupanj za udarno bušenje čine PHDS 11‑20V majstorom raznolikosti za sve vaše primjene.

Brzostežuća čeljust modela PHDS 11‑20V osigurava brzu zamjenu nastavaka za rad s vijcima ili bušenje, a automatska blokada vretena dodatno nudi veću sigurnost zbog viših sila stezanja alata. Moguće je stegnuti sve uobičajene bitove za rad vijcima, držače bitova i svrdla do promjera drška od 13 mm.

Akumulatorski udarni odvijač/bušilica 20V

Nemate odgovarajuće svrdlo niti nastavak za bit? Onda mogućnosti uporabe modela PHDS 11‑20V izravno proširite našim kvalitetnim kompletom svrdala za bušenje u kamenu, drvu ili metalu. A s 32-dijelnim kompletom bitova za vijke marke Trotec bit ćete izvrsno opremljeni za sve radove s vijcima!

Uspješno rukovanje za uspješan rad

Gradnja krova, montaža stijenke ormara ili postavljanje kuhinjskih ormarića, fleksibilno upotrebljivi PHDS 11‑20V možete bez problema upotrebljavati za zahtjevne radove s vijcima, bušenje i udarno bušenje.

Stabilni PHDS 11‑20V sa svojom ergonomskom konstrukcijom s optimiziranim težištem i umetcima Softgrip u svakom trenutku pruža sigurno držanje za trajnu uporabu i precizan rad bez umaranja čak i tijekom dugotrajnih radova - a s fleksibilnom dodatnom ručkom i za udarno bušenje. A za brži pristup akumulatorski udarni odvijač/bušilica po potrebi se može montirati s isporučenom kopčom za remen i nositi posvuda.

Snažna zamjenjiva punjiva baterija od 20 V modela PHDS 11‑20V zbog litij-ionske tehnologije nema efekt memorije niti samostalnog pražnjenja, a isporučeni brzi punjač može se potpuno napuniti u samo sat vremena.

Vrhunska kvaliteta s potvrdom i pečatom

Kvalitetu provjerio TÜV, TÜV GS ID 1419057099
Kvalitetu provjerio TÜV, TÜV GS ID 1419057301

Profitirajte od kvalitete poznatog proizvođača Trotec kao jamstva visoke vrijednosti, sigurnosti i funkcionalnosti. Ispitno tijelo TÜV Rheinland zakonom zaštićenim znakom GS potvrđuje da pri namjenskoj ili predvidljivoj uporabi ovoga uređaja nisu ugroženi zdravlje ni sigurnost korisnika. Naravno da je kod nas osim akumulatorskog udarnog odvijača/bušilice i punjač testiran i certificiran za ispitanu sigurnost.

Premium punjive baterije poznatog proizvođača za trajno punu snagu

Litij-ionske punjive baterije već su se uvelike proširile. Kod njih nema efekta memorije niti samostalnog pražnjenja, a u svakom se trenutku mogu izvaditi iz punjača i upotrijebiti, a da im to nikako ne može naštetiti. No pod oznakom „litij-ionske“ baterije prodaju se i punjive baterije različite kvalitete i različitih materijala elektroda, čak i one kojima se snaga osjetno smanjuje s pražnjenjem.

Kod sustava višenamjenske punjive baterije Flexpower proizvođača Trotec dobit ćete bez iznimke litij-ionske punjive baterije tipa NMC (litij nikal manganov kobalt oksid). Ove kvalitetne punjive baterije NMC poznatog proizvođača odlikuju se vrlo velikom gustoćom energije i naponom punjenja do samog kraja. Stoga, za razliku od uobičajenih punjivih baterija, kod naših punjivih baterija Flexpower nema smanjenja snage čak niti s uznapredovalim pražnjenjem.

Tako profitirate od trajne maksimalne snage, čak i ako je baterija gotovo potpuno prazna. Sa sve duljom uporabom ovdje se smanjuje samo stanje napunjenosti, ali ne i snaga – to je vaša dodana vrijednost kod premium punjivih baterija marke Trotec!

Prednosti u praksi:

 • Snažna litij-ionska punjiva baterija od 20 V bez efekta memorije i samostalnog pražnjenja
 • Višenamjenska punjiva baterija Flexpower – fleksibilno kombiniranje i s drugim akumulatorskim alatima
 • Snažan motor s prijenosnikom s 2 brzinama
 • 20 postavki zakretnog momenta plus stupanj bušenja i dodatnog udarnog bušenja
 • Brzostežuća stezna čeljust s automatskom blokadom vretena
 • Kontinuirano upravljanje brojem okretanja s funkcijom brzog zaustavljanja
 • Ugrađena LED radna svjetiljka
 • Brzi punjač: Samo 1 sat punjenja
 • Trostupanjski prikaz kapaciteta punjive baterije
 • Gumirani umetci Softgrip u kućištu za iznimno dobro držanje
 • Jednostavno prebacivanje desnog-lijevog smjera rada i blokada uključenja
 • Dodatna ručka za precizno vođenje pri bušenju
 • Stezaljka za remen može se montirati i olakšava brz pristup i transport
Akumulatorski udarni odvijač/bušilica PHDS 11‑20V dobit ćete s kopčom za remen koja se može montirati, dvama bitovima, dodatnom ručkom, brzim punjačem i kovčegom za transport.
Isporuka akumulatorskog udarnog odvijača/bušilice PHDS 11-20V
S bežičnim akumulatorskim udarnim odvijačem/bušilicom PHDS 11‑20V možete odmah snažno krenuti s radom bilo gdje - ne morate tražiti utičnicu.
Akumulatorski udarni odvijač/bušilica PHDS 11-20V
Akumulatorski udarni odvijač/bušilica PHDS 11-20V

Flexpower – inovativni sustav višenamjenske punjive baterije proizvođača Trotec

Već i standardna isporuka ovog snažnog alata marke Trotec uključuje snažnu višenamjensku punjivu bateriju od 20 V iz Program Flexpower Trotec velikog kapaciteta punjenja od 2 Ah čije aktualno stanje možete jednim pogledom očitati na trostupanjskom prikazu kapaciteta integriranom u kućište punjive baterije.

Paket snage, koji se može ponovno potpuno napuniti u samo sat vremena, omogućuje vam ne samo do 33 % dulje vrijeme rada uređaja u usporedbi sa standardnim punjivim baterijama snage 1,5 Ah, nego se ova višenamjenska punjiva baterija Flexpower može i fleksibilno kombinirati s raznim alatima proizvođača Trotec, primjerice s akumulatorskim bušaćim čekićem PRDS 10-20V, akumulatorskim višenamjenskim alatom PMTS 10-20V, akumulatorskom ručnom kružnom pilom PCSS 10-20V, akumulatorskom radnom svjetiljkom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem/bušilicom PHDS 11‑20V ili akumulatorskom njišućom ubodnom pilom PJSS 11‑20V.

S Flexpowerom vam više nisu potrebne suviše punjive baterije i punjači – više čak ne morate niti tražiti prikladne punjive baterije. Samo zamijenite uređaj, a ne punjivu bateriju. Flexpower znači kraj za nepotrebno velik broj raznih zamjenjivih baterija, a mogućnost kombiniranja sa sve većim brojem alata znači da ćete u svakom trenutku ostati fleksibilni i da možete s mnogo energije nastaviti svoje projekte!
Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?

Pošaljite nam upit

Općenito
      Broj artikla     4.410.000.502

Garancija : 24 mj.

Proizvedeno u Njemačkoj


Tehnički podatci
      Broj brzina     2
      Broj okretaja u praznom hodu 1. brzina     0 - 440 min-1
      Broj okretaja u praznom hodu 2. brzina     0 - 1.650 min-1
      Frekvencija udaraca, kombinirana 1. brzina     0 - 26.400 min-1
      Broj stupnjeva okretnog momenta     20 + 1 + 1 (stupanj udarnog bušenja)
      Maks. okretni moment [Nm]     40
      Prihvat alata     Brzostežuća čeljust
      Raspon stezne čeljusti, maks. [mm]     13
maksimalan promjer bušotine
      drvo [mm]     30
      metal [mm]     13
      Ziđe/opeka [mm]     15
Vrijednosti buke u skladu s normom EN 62841
      Razina zvučnog tlaka [dB(A)]     74,34
      Razina zvučnog intenziteta [dB(A)]     85,34
      Nesigurnost K [dB]     5
Informacije o vibracijama u skladu s normom EN 62841
      Vrijednost emisije vibracija, udarno bušenje u ziđu (ah) [m/s²]     14,493
      Nesigurnost (K) udarno bušenje u ziđu     1,5
      Vrijednost emisije vibracija, bušenje u metalu (ah) [m/s²]     0,925
      Nesigurnost (K) bušenje u metalu [m/s²]     1,5
Električne vrijednosti punjive baterije
      Punjiva baterija - nazivni napon [V]     20
      Punjiva baterija - kapacitet [Ah]     2
      3-stupanjski     @prikaz kapaciteta
      Tip punjive baterije     Li-Ion
      Akku - Ladezeit [h]     1
punjač
      Mrežni priključak     230 - 240 V/50 Hz
      Izlazni napon [V]     21,5
      Nazivna potrošnja struje [mA]     2.400
      Duljina kabela [m]     1,5
      Razred zaštite     II
Dimenzije
      Duljina (bez ambalaže) [mm]     230
      Širina (bez ambalaže) [mm]     80
      Visina (bez ambalaže) [mm]     225
Težina
      (bez ambalaže) [kg]     2


Oprema, značajke i funkcije


Funkcije i oprema
      Kontinuirana regulacija broja okretaja     
      Sklopka za odabir brzine     
      odabir okretnog momenta     
      Vrtnja udesno/ulijevo     
      Automatska blokada vretena SPINDLE LOCK     
      Zamjenjiva punjiva baterija     
      ugrađena LED radna svjetiljka     
      Softgrip     
      Stezaljka za pojas     


Standardna isporuka


Pribor u isporuci

      Broj bitova     2 x 50 mm
      Broj punjivih baterija     1
      Dodatna ručka     
      Dodatna ručka (može se vrtjeti za 360°)     
      Kovčeg za transport

Komentirajte proizvodBudite prvi koji ćete dati svoje mišljenje o proizvodu!
mpc