Šifra: TR-PMTS 10-20V

Trotec PMTS 10-20V Akumulatorski višenamjenski alat - ODMAH DOSTUPNO -

✰✰✰✰✰ (ocijenilo korisnika: 0)
Cijena:
691,19 kn  518,39 kn

Naša najniža cijena za gotovinsko/virmansko plaćanje: 486,75 kn

 • Dostupno u poslovnici

 • Vrijeme isporuke:
  Odmah

 • Cijena dostave za ovaj artikl iznosi 35,00 kn.
  Za kupnje iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna.

 • Platite na 2 do 36 mjesečnih rata.
  Već od 14,40 kn/mj.

Akumulatorski višenamjenski alat PMTS 10-20V

Snaga punjive baterije za bežičnu primjenu pri renoviranju, proširenju ili sanaciji

Višenamjenski alat ne smije nedostajati ni u kojoj kućnoj radionici. Ondje gdje se traže dobri rezultati rada, potreban je i jednako dobar alat – dakle traži se kvaliteta, a naravno i snaga. PMTS 10-20V na povoljan način objedinjuje oba zahtjeva za ergonomskim kompaktnim uređajem te vam oslobađa od ograničena radijusa rada u dometu utičnice.

Snažna višenamjenska punjiva baterija Flexpower 20 V kapaciteta 2 Ah omogućuje bežičnu slobodu uporabe modela PMTS 10-20V. Osim što se ova visokokvalitetna premium punjiva baterija poznatog proizvođača tipa Typ NMC može fleksibilno kombinirati i s drugim akumulatorskim alatima proizvođača Trotec, do samoga kraja uvijek zadržava svoju punu snagu čak i uz uznapredovalo pražnjenje.

Stoga vam akumulatorski višenamjenski alat PMTS 10-20V omogućuje da čak i pri dugim radovima profitirate od velike snage motora uz konstantnu snagu čak i pod opterećenjem. Rad na baterije omogućuje vam obavljanje raznih radova na bilo kojem mjestu, a da prije toga ne morate tražiti utičnicu. Optimalno za primjenu čak i u stražnjem kutu vrta ili u područjima u kojima još nema dovoljno struje.

Serijski je integrirana čak i LED žarulja tako da ćete imati dobar pogled na izradak čak i na mjestima gdje nema dovoljno prostora za radnu svjetiljku niti priključka za struju.

Promišljena konstrukcija, jednostavna zamjena alata

Ručka praktičnih dimenzija ovog višenamjenskog alata ugodno leži u ruci i pruža protuklizno držanje zbog ugrađenih uložaka Softgrip.

Antivibracijska ručka za dvoručno vođenje alata

Svi upravljački elementi modela PMTS 10-20V postavljeni su tako da se alatom jednako mogu koristiti dešnjaci i ljevaci tijekom rada jednom rukom.

Antivibracijska ručka također je dio isporuke te se po potrebi može montirati lijevo ili desno na uređaju. Ta dodatna ručka prigušuje vibracije te vam omogućuje da sigurno i precizno objema rukama vodite uređaj tijekom zahtjevnih radova.

PMTS 10-20V marke Trotec s praktičnim sustavom brzog stezanja

Ako valja zamijeniti nastavak, to je kod modela PMTS 10-20V lako moguće zbog sustava brzog stezanja. Samo povucite steznu poludu, bez alata zamijenite opremu te je pritom varijabilno pozicionirajte u jedan od dvanaest mogućih smjerova rada.

Precizno izrađen prihvat pritom nije jamstvo samo optimalnog spoja oblikom s bilo kojim alatom koji odaberete, nego je i kompatibilan sa svim nastavcima prema standardu OIS tako da možete profitirati od maksimalne fleksibilnosti pri odabiru alata.

Uredan rad s voljom

Kako biste snagu ovoga alata uvijek mogli optimalno uskladiti s materijalom i odgovarajućom primjenom, broj okretaja može se u svakom trenutku kontinuirano namještati regulatorom. Velik kut oscilacije od 3,2 stupnjeva pritom omogućuje precizan rad čak i u kutovima i na rubovima.

Usisavač za prašinu koji se može montirati već je dio isporuke

Zajedno s usisavanjem prašine PMTS 10-20V je posebno uredno rješenje i za radove s mnogo abrazije. Usisavanje prašine koje se na uređaju može upotrebljavati pod raznim kutovima već je dio standardne isporuke, montira se u nekoliko sekundi, a može se priključiti na prikladan univerzalni usisavač. Tako možete spriječiti nakupljanje prašine na mjestu rada i PMTS 10-20V upotrijebiti bez prašine čak i neposredno u vašim stambenim prostorijama.

Isporuka ovog višenamjenskog uređaja obuhvaća i mnoge nastavke za alat za razne primjene tako da već nakon kupnje možete krenuti s radovima renoviranja, proširenja ili adaptacije.

Za još više mogućnosti primjene vaš se PMTS 10-20V jednostavno može kombinirati s drugim priborom npr. našim kompletom pribora za sanaciju kupaonice. Prihvat alata na ovom profesionalnom višenamjenskom alatu odgovara priboru brojnih proizvođača poznate marke.

Zajamčeno vrhunska kvaliteta

Kontrolirana sigurnost, TÜV GS ID 1419075848

Profitirajte od kvalitete poznatog proizvođača Trotec kao jamstva visoke vrijednosti, sigurnosti i funkcionalnosti. Ispitno tijelo TÜV Rheinland zakonom zaštićenim znakom GS potvrđuje da pri namjenskoj ili predvidljivoj uporabi ovoga uređaja nisu ugroženi zdravlje ni sigurnost korisnika. Naravno da je kod nas osim akumulatorskog višenamjenskog alata i punjač testiran i certificiran za ispitanu sigurnost.

Prednosti u praksi:

 • Snažan višenamjenski alat poznatog proizvođača s certifikatom TÜV
 • Sustav višenamjenske punjive baterije Flexpower – fleksibilno kombiniranje i s drugim akumulatorskim alatima proizvođača Trotec
 • Snažna litij-ionska punjiva baterija od 20 V bez efekta memorije i samostalnog pražnjenja
 • Snažan motor konstantno velike snage čak i pod opterećenjem
 • Profesionalna tehnika osciliranja za brušenje, piljenje, razdvajanje
 • Kontinuiran odabir broja oscilacija s mekim pokretanjem
 • Sustavom brzog stezanja možete u nekoliko sekundi promijeniti pribor, i to bez alata
 • Alati se mogu varijabilno postavljati u 12 radnih položaja
 • Ugrađena LED radna svjetiljka
 • Brzi punjač s automatskim isključenjem punjenja: punjenje traje samo 1 sat
 • 3-stupanjski prikaz kapaciteta punjive baterije
 • Dodatna ručka za precizno vođenje i rad s prigušenim vibracijama
 • Moguće montirati usisavanje prašine
Akumulatorski višenamjenski alat PMTS 10‑20V dobit ćete kao komplet s opsežnim priborom u praktičnom kovčegu za primjenu.
Sadržaj isporuke akumulatorskog višenamjenskog alata PMTS 10-20V

Pribor koji se nalazi u kompletu modela PMTS 10-20V:

 • 1 x list uranjajuće pile HCS CS 95/41 za drvo, gipskartonske ploče i mekanu plastiku
 • 1 x strugač HCS SC 80/31 za uklanjanje ljepila za pločice, silikona, morta i ostataka boje
 • 1 x dijamantni list segmentne pile T65 za glodanje spojnica na zidnim i podnim pločicama
 • 1 x delta brusna ploča
 • 3 x brusni trokut s čičkom, za drvo
 • 3 x brusni trokut s čičkom, za metal
 • Isporuka uz to obuhvaća i: antivibracijsku ručku, kutni adapter, usisavanje prašine i tvrdi kovčeg za transport i skladištenje
PMTS 10-20V vam pruža bežičnu slobodu primjene

Premium punjive baterije poznatog proizvođača za trajno punu snagu

Litij-ionske punjive baterije već su se uvelike proširile. Kod njih nema efekta memorije niti samostalnog pražnjenja, a u svakom se trenutku mogu izvaditi iz punjača i upotrijebiti, a da im to nikako ne može naštetiti. No pod oznakom „litij-ionske“ baterije prodaju se i punjive baterije različite kvalitete i različitih materijala elektroda, čak i one kojima se snaga osjetno smanjuje s pražnjenjem.

Kod sustava višenamjenske punjive baterije Flexpower proizvođača Trotec dobit ćete bez iznimke litij-ionske punjive baterije tipa NMC (litij nikal manganov kobalt oksid). Ove kvalitetne punjive baterije NMC poznatog proizvođača odlikuju se vrlo velikom gustoćom energije i naponom punjenja do samog kraja. Stoga, za razliku od uobičajenih punjivih baterija, kod naših punjivih baterija Flexpower nema smanjenja snage čak niti s uznapredovalim pražnjenjem.

Tako profitirate od trajne maksimalne snage, čak i ako je baterija gotovo potpuno prazna. Sa sve duljom uporabom ovdje se smanjuje samo stanje napunjenosti, ali ne i snaga – to je vaša dodana vrijednost kod premium punjivih baterija marke Trotec!


Flexpower – inovativni sustav višenamjenske punjive baterije proizvođača Trotec

Već i standardna isporuka ovog snažnog alata marke Trotec uključuje snažnu višenamjensku punjivu bateriju od 20 V iz Program Flexpower Trotec velikog kapaciteta punjenja od 2 Ah čije aktualno stanje možete jednim pogledom očitati na trostupanjskom prikazu kapaciteta integriranom u kućište punjive baterije.

Paket snage, koji se može ponovno potpuno napuniti u samo sat vremena, omogućuje vam ne samo do 33 % dulje vrijeme rada uređaja u usporedbi sa standardnim punjivim baterijama snage 1,5 Ah, nego se ova višenamjenska punjiva baterija Flexpower može i fleksibilno kombinirati s raznim alatima proizvođača Trotec, primjerice s akumulatorskim bušaćim čekićem PRDS 10-20V, akumulatorskim višenamjenskim alatom PMTS 10-20V, akumulatorskom ručnom kružnom pilom PCSS 10-20V, akumulatorskom radnom svjetiljkom PWLS 10‑20V, akumulatorskim odvijačem/bušilicom PSCS 11‑20V, akumulatorskim udarnim odvijačem/bušilicom PHDS 11‑20V ili akumulatorskom njišućom ubodnom pilom PJSS 11‑20V.

S Flexpowerom vam više nisu potrebne suviše punjive baterije i punjači – više čak ne morate niti tražiti prikladne punjive baterije. Samo zamijenite uređaj, a ne punjivu bateriju. Flexpower znači kraj za nepotrebno velik broj raznih zamjenjivih baterija, a mogućnost kombiniranja sa sve većim brojem alata znači da ćete u svakom trenutku ostati fleksibilni i da možete s mnogo energije nastaviti svoje projekte!
Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?

Pošaljite nam upit

Općenito
Broj artikla     4.420.000.055

Garancija: 24 mj.

Proizvedeno u Njemačkoj


Tehnički podatci
      Broj okretaja u praznom hodu 1. brzina     5.000 - 19.000 min-1
      Kut oscilacije     3,2°
Vrijednosti buke u skladu s normom EN 60745
      Razina zvučnog tlaka [dB(A)]     71
      Razina zvučnog intenziteta [dB]     82
      Nesigurnost K [dB]     3
Informacije o vibracijama u skladu s normom EN 60745
      Nesigurnost K [m/s2]     1,5
Sigurnosno svojstvo
      Razred zaštite     II
Prikaz kapaciteta
      Punjiva baterija - nazivni napon [V]     20
      Punjiva baterija - kapacitet [Ah]     2
      Prikaz kapaciteta     3-stupanjski
      Tip punjive baterije     Li-Ion
      Akku - Ladezeit [h]     1
Dimenzije
      Duljina (bez ambalaže) [mm]     280
      Širina (bez ambalaže) [mm]     90
      Visina (bez ambalaže) [mm]     54
Težina
      (bez ambalaže) [kg]     1,25


Oprema, značajke i funkcije

Funkcije i oprema
      Kontinuirano namjestiv broj okretanja s trenutačnim pokretanjem     
      Zamjenjiva punjiva baterija     
      Zamjena alata bez alata     
      ugrađena LED radna svjetiljka     
      Naprava za usisavanje prašine     
      Dodatna ručka     
      Brza deblokada alata     
      Sklopka za uključivanje/isključivanje     
      Tehnika osciliranja za brušenje, piljenje, razdvajanje     
      Alati se mogu postavljati u varijabilnom smjeru rada    

Standardna isporuka


Pribor u isporuci
      Brusni papir     6x (3x drvo, 3x metal)
      List uranjajuće pile (drvo i gipskartonske ploče) HCS CS     95x41 mm
      Dijamantni list pile [mm]     65
      Delta brusna ploča [mm]     80
      Strugač HCS SC     80x31 mm
      Antivibracijska ručka     
      usisavanje prašine koje se može montirati     
      Paket punjivih baterija     
      Brzi punjač     
      Kovčeg za transport

Komentirajte proizvodBudite prvi koji ćete dati svoje mišljenje o proizvodu!
mpc