Sony PlayStation Classic konzola - SUPER AKCIJA - ODMAH DOSTUPNA
× Sony PlayStation Classic konzola - SUPER AKCIJA - ODMAH DOSTUPNA

Sony PlayStation Classic konzola - SUPER AKCIJA - ODMAH DOSTUPNA
ŠIFRA:
ps classic

RASPOLOŽIVOST:
Artikl je raspoloživ

DOSTAVA:
Cijena dostave za ovaj artikl iznosi 35,00 kn.
Za kupnje iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna.

OBROČNO PLAĆANJE:
Artikl nije moguće platiti obročno.


Oho, stiže prava poslastica za gamere svih dobi i uzrasta. Sony je predstavio Playstation Classic, koji vrti igre legendarnog prvog Playstationa, čak i izgleda kao original... Eh, ta nostalgija!

 

Nikad neću zaboraviti kad sam vidio prve igre na Playstationu. Bilo je to doba DOS-a, rušećih Windowsa i 2D igara. Nabrijana i skupa PC računala su vrtila 2D grafiku, 3D se računao softverski i izgledao je užasno a prve 3DFx VooDoo kartice su tek predstavljene.


Vidjeti u to doba Sony Playstation s prekrasnom 3D grafikom koja oduzima dah je bilo nešto posebno. Još bolje, igrivost većine naslova je bila i bolja od grafike. Ostalo je, kako se kaže, povijest.

 

Koju možete danas iskusiti u originalu: Sony Playstation Classic dolazi s predinstaliranih 20 najboljih igara s originalne PlayStation konzole, uključujući Final Fantasy VII, TEKKEN 3, Ridge Racer tip 4, Jumping Flash !, Wild Arms...


Iako je značajno smanjen - čak 45% u svim smjerovima - novi Playstation Classic je danas praktično veličine kontrolera. Dobit ćete sposobnu konzolu prve generacije, s 20 ponajboljih igara u memoriji.

 

Kontroler PlayStationa promijenio je način na koji igramo, s četiri ramena i ergonomskim dizajnom za savršeno ležanje u ruci. PlayStation Classic dolazi s dva takva kontrolera u kutiji. 
Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?

Pošaljite nam upit