logo

alfda pročišćivači i odvlaživači zraka

Alergija? Astma? Neurodermitis? Sve više i više ljudi pati od alergija. Pretjerane reakcije imunološkog sustava rezultiraju zdravstvenim tegobama koje utječu na svakodnevni život. Naš sveobuhvatan asortiman proizvoda olakšava vam suočavanje s alergijom u svakodnevnom životu.

Zašto odabrati alfda uređaje?

  • Dugovječnost
    Naši visoki standardi kvalitete naveli su nas da obratimo posebnu pozornost na konstrukcijske značajke koje su ključne za visoku učinkovitost, ali i za odgovarajuću dugovječnost u svakodnevnoj uporabi.
  • Visoko zadovoljstvo kupaca
    Zadovoljstvo naših kupaca za nas je vrlo važno. Visoki standardi kvalitete i dugogodišnje iskustvo vidi se i prema vrlo dobrim ocjenama kupaca.
  • Dugogodišnje iskustvo
    I vi možete imati koristi od našeg dugogodišnjeg iskustva. Od 1996. godine vaš smo partner za pročišćivače zraka i nadležna osoba za kontakt s alergijama

alfda
pročišćivači zraka

logo

Pročišćivač zraka za zatvorene prostore.

Osobito krajem godine, kada se duljina boravka u zatvorenim prostorijama značajno povećava, potreba za zdravim, čistim zrakom posebno je velika. Bilo da je sitna prašina, štetni plinovi, neugodni mirisi ili alergene čestice poput polena, izmeta grinja, gljivičnih spora, životinjske dlake, u našoj ponudi naći ćete odgovarajući pročistač zraka.

SIGURNO JE - SIGURNO - Kako bismo zaštitili svoje zdravlje: Naši uređaji ne koriste staklena vlakna u tehnologiji filtriranja, jer se sitne čestice staklenih vlakana mogu otpustiti zbog turbulencije zraka u filtru.

Pogledajte ponudu ALFDA pročišćivača zraka i opreme →

alfda
odvlaživači zraka

logo

Odvlaživači zraka za optimalnu klimu u prostoriji.

Odvlaživači zraka najčešće se koriste u prostorijama u kojima zrak ima relativnu vlažnost zraka preko 60%. Uglavnom su to podrumi, kuhinje ili kupaonice.

S učinkom odvlaživanja zraka do 20 litara dnevno, odvlaživač zraka AEF2000 prikladan je za prostorije do 30 m². Opremljen senzorom vlage za automatski rad, velikim spremnikom vode od 5,5 litara, zaslonom osjetljivim na dodir, kao i transportnim valjcima i ručicom pogodnom za transport, aparat za odvlaživanje zraka AEF2000 će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Više informacije o odvlaživaču AEF2000 →

Izdvajamo iz ponude:Za pregled svih ALFDA uređaja iz naše ponude, kliknite ovdje!

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbe iznad 2.000 kn dostava je besplatna. Više info

PLAĆANJE POUZEĆEM

Sve naše narudžbe moguće je platiti prilikom preuzimanja pošiljke.

KUPNJA NA RATE

Karticama Premium Visa, MasterCard, Visa i Diners plaćajte do 36 rata iznose iznad 200 kn

mpc