Četiri razloga zbog kojih Vam treba električna četkica za zube

Četiri razloga zbog kojih Vam treba električna četkica za zube

Svakodnevno pranje zubi temelj je dobrog oralnog zdravlja i prevencije bolesti. Mnogi ljudi pate od zadaha i imaju problema sa zubima zbog loše oralne higijene. To se može u cijelosti izbjeći primjenom električne četkice za zube. Ipak, često se na različitim društvenim mrežama i drugim portalima razgovara o tome je li bolja klasična ili električna četkica za zube.

Na stranici TIA Mobiteli ukratko smo istražili koje su razlike između klasičnih i električnih četkica za zube pa ćemo toj temi posvetit ovaj tekst.
Znanstveno je dokazano da električna četkica za zube ima prednosti koje klasična ne nudi. Osim toga, električna četkica za zube izrazito je djelotvorna u uklanjanju zubnog plaka, koji uzrokuje propadanje zubi. Mnogi korisnici više vole klasične četkice za zube, ali mi se s tim ne slažemo.
Ovdje smo naveli četiri razloga zbog kojih smatramo da je električna četkica za zube bolji izbor.
 
1. Djelotvornije uklanja plak
Električna četkica za zube ima glavu koja se rotira, vibrira, pomiče i pomaže u uklanjanju nakupljenog plaka na zubima i desnima. Ispitivanja su dokazala da električna četkica za zube može smanjiti pojavu bolesti zuba poput gingivitisa, a smanjenja plaka za 21% i gingivitisa za 11% opažena su već unutar tri mjeseca primjene.

2. Jednostavno korištenje za osobe s ograničenom pokretljivošću
Električna četkica za zube obavlja sav posao za Vas. Može olakšati svakodnevno pranje zubi osobama čija je pokretljivost ograničena zbog sljedećih razloga:
•    sindroma karpalnog tunela
•    artritisa
•    tjelesne onesposobljenosti

Osim toga, takve četkice imaju ugrađene mjerače vremena koji pomažu korisnicima da dovoljno dugo peru zube za optimalnu djelotvornost i oralnu higijenu. Možete odabrati četkicu koja ima više funkcija za još bolje rezultate.
 
3. Veća koncentracija i bolje zdravlje zuba
Jedno je ispitivanje dokazalo da su korisnici koncentriraniji dok koriste električnu četkicu za zube. To izravno utječe i potencijalno unaprjeđuje način na koji korisnici peru zube. Osim toga, električna četkica za zube korisna je i osobama koje nose aparatić za zube.
 
4. Pomaže u uklanjanju zadaha i bolesti desni
Električna četkica za zube može doseći mjesta koja klasična četkica za zube ne može. Korištenjem električne četkice za zube za održavanje oralne higijene osigurat ćete da zube perete dovoljno dugo i kvalitetno. Jednako tako, kod mnogih se osoba javlja problem zadaha kada im ostaci hrane ostanu između zuba. Električna četkica za zube u kombinaciji sa zubnim koncem čini čuda i može Vam pomoći u uklanjanju lošeg zadaha.
Zanima li Vas prelazak na električne četkice? U našoj ponudi imamo velik broj četkica za zube poznatih brendova. Nudimo četkice i za odrasle i za djecu. Osim toga, imamo električne četkice za zube po prihvatljivim cijenama za svakoga. Na našoj web stranici pronaći ćete velik odabir četkica za zube. Odaberite jednu i osigurajte zdravlje i sjaj svojih zuba.

Naručite električnu četkicu za zube koja Vam se najviše sviđa na internetskoj trgovini TIA Mobiteli prije isteka zaliha.

mpc