Najelegantniji zvučnici koji neće narušiti izgled vašeg doma

Najelegantniji zvučnici koji neće narušiti izgled vašeg doma

Zvučnici vrhunske kvalitete neophodni su za sve ljubitelje glazbe. Najsuvremeniji zvučnici nude privlačan dizajn koji će dodatno uljepšati vaš dom. Uz elegantan dizajn, ovi se zvučnici odlikuju i najboljim performansama. Moderni zvučnici savršena su kombinacija funkcionalnosti i elegancije.

Pogledajte ovaj sjajan popis najelegantnijih zvučnika za vaš dom

1. GENIUS SP-HF800A II, 20W, 3-way, drveni zvučnici
GENIUS SP-HF800A II, 20W, 3-way je klasični set zvučnika od drva koji će svojom elegantnom tri-sistemskom izvedbom upotpuniti vaše iskustvo slušanja dajući jasan i uravnotežen zvuk. Ukupni izlaz od 20 vata savršeno je prikladan za povezivanje s iPadom, tabletom, stolnim računalom ili prijenosnim računalom. 2-inčne zvučničke jedinice visokih performansi pokrivaju puni spektar zvuka, a 1-inčni visokotonac daje kristalno čist visoki zvuk. SP-HF800A ne pruža samo dobar zvuk, nego i dobro izgleda pored vašeg računala s bakrenim konusima i pozlaćenim prstenom. Za osobnu preferenciju zvuka samo trebate podesiti tonske kontrole. SP-HF800A također ima dodatni ulazni priključak na prednjoj ploči za spajanje na bilo koji uređaj za reprodukciju s 3,5 mm priključnicom bez isključivanja zvučnika s računala.

2. Logitech Z 906 5.1 Sourround Speaker
Logitech Z 906 5.1 Sourround zvučnik nudi 5.1 digitalni surround zvuk koji vam omogućuje da čujete svaki detalj tonskog zapisa u studijskoj kvaliteti. Radi se o THX-certificiranom zvučniku koji osigurava fenomenalnu kvalitetu zvuka za kućno kino. Uživajte igrajući igre, gledajući filmove i slušajući glazbu s ovim sustavom koji ima 500 vata kontinuirane snage. Budući da može istodobno podržati mnogostruke ulaze, možete povezati šest uređaja koristeći digitalni optički, digitalni koaksijalni, 3.5 mm ili RCA ulaz. Audio ulaz možete odabrati pomoću daljinskog upravljača ili upravljačke konzole. Pretvorite svoju sobu u kućno kino s ovim zvučnicima vrhunske kvalitete.

3. 2.1 TRUST TYTAN RGB Illuminated black
Sustav TRUST TYTAN RGB Illuminated black ima impresivan igraći dizajn i moćne 2.1 zvučnike vršne snage 120 W. Ovaj sustav ima drveni subwoofer koji nudi bogat zvuk i može se spojiti na pametni telefon, tablet, laptop i osobno računalo. Ovaj uređaj ima unaprijed postavljene načine osvjetljenja: 7 boja sinkroniziranih s basom, pulsirajuće RGB (crveno, zeleno, plavo) osvjetljenje, RGB osvjetljenje sinkronizirano s basom i rotirajuće RGB osvjetljenje. Osim toga, ima i bežični upravljač za uključivanje i isključivanje sustava te kontrolu basa, glasnoće i osvjetljenja.
Uz zvuk nevjerojatne kvalitete koji nude ovi zvučnici možete s užitkom slušati glazbu, gledati filmove i igrati igre. Osim što pruža moćan zvuk, ovaj sustav pršti bojama. TRUST TYTAN RGB nudi optimalnu kvalitetu zvuka kod visokih i srednje visokih tonova i najbolji je izbor za nezaboravno iskustvo igranja.

4. RAMPAGE RMS-G7 FALSETTO
Kupite ovaj nevjerojatan sustav za najbolje zvučno iskustvo. Zvučnici RAMPAGE RMS-G7 FALSETTO snage 6 W odlikuju se malim dimenzijama i izuzetno privlačnim izgledom. Nude nevjerojatno snažan zvuk koji će vas zasigurno zadiviti. Dolaze u dimenzijama od 86 x 86 x 130 mm i tri boje (zelena, plava i crvena). Ove igraće USB zvučnike karakterizira frekvencija od 90 – 20 kHz i snaga (RMS) od 6 W. Ostale značajke uključuju LED osvjetljenje od 7 boja, 1 priključak za USB i 1 kabelski priključak od 3,5 mm te 2 x 2 zvučničke jedinice. Nabavite ove elegantne zvučnike već danas i uživajte u najboljem iskustvu igranja.

Uz ove zvučnike koji nude izvanrednu kvalitetu zvuka više ćete uživati u vremenu koje provedete slušajući glazbu, gledajući filmove i igrajući igre. Posjetite web trgovinu Tia Mobiteli i pogledajte koji su zvučnici dostupni u našoj ponudi.

mpc