Trimer ili brijaći aparat: što odabrati?

Trimer ili brijaći aparat: što odabrati?

Izgradnja vlastita stila izvor je ponosa za muškarce koji se žele pokazati u najboljem svjetlu. Brada i brkovi mogu se održavati i njegovati na različite načine, pa se postavlja pitanje treba li vam trimer ili brijaći aparat?

Posljednjih se godina znatno promijenio stav muškaraca prema održavanju brkova i brade. Uređivanje brade dovelo je do procvata industrije električnih brijaćih aparata i trimera. Danas su na tržištu dostupni mnogobrojni uređaji za uklanjanje dlačica, a najčešće se koriste brijaći aparati i trimeri.

No, mnogi ih muškarci zapravo ne znaju razlikovati. Velik broj različitih uređaja i funkcija zakomplicirao je jednostavan životni stil mnogih muškaraca, a odabir pravog uređaja učinio još težim. Donosimo vam kratki vodič koji će vam pomoći da odlučite treba li vam trimer ili brijaći aparat.

Trimer:
Za uredan izgled neophodno je redovito i precizno održavanje brkova i brade. Ako želite da vaši brkovi i brada izgledaju baš onako kako bi trebali, potreban vam je trimer kojim ćete redovito održavati željeni izgled. Trimer je najbolji odabir ako se ne želite u potpunosti riješiti brkova i brade, već ih želite održavati urednima. Trimeri nude svestranost koja proizlazi iz mogućnosti podešavanja oštrice radi odabira odgovarajuće duljine.

Brijaći aparat:
Za brijaći aparat najvažnije je da nježno klizi po koži, štiteći je od oštećenja i posjekotina. Osim toga, brijaći aparat održava kožu glatkom. Ima zamjenjivu britvicu i omogućuje vrlo temeljito brijanje, osiguravajući pritom preciznost i sigurnost. Praktičan je za uporabu i omogućuje brzo brijanje velikih područja, pružajući uredan i svjež izgled pri svakoj uporabi.

Trimeri ili brijaći aparati

Trimeri:
1.    Koriste se za skraćivanje dlačica na željenu duljinu uporabom različitih nastavaka.
2.    Koriste se za oblikovanje brade i brkova prema željama korisnika.
3.    Koriste se samo za održavanje brade i brkova, a ne za brijanje.

Brijaći aparat:
1.    Koristi se za temeljito brijanje i održavanje kože lica glatkom.
2.    Bezbolno uklanja dlačice, jednostavan je za uporabu i smanjuje vjerojatnost posjekotina.
3.    Brzo uklanja dlačice s velike površine kože.

I trimeri i brijaći aparati su učinkoviti. Stvar je isključivo u osobnom odabiru, preferencijama, potrebama i navikama pojedinaca.
•    Trimer je najbolji odabir ako trebate uređaj kojim ćete lako održavati izgled i oblik brade.
•    Ako ste u žurbi i želite glatku, temeljito obrijanu kožu lica, brijaći aparat najbolja je opcija za vas.

Ovi električni uređaji za svakodnevnu uporabu jednostavno se koriste, ugodni su i daju najbolje rezultate. Posljednjih su godina pronašli svoje mjesto među najpopularnijim i neizostavnim proizvodima za osobnu njegu muškaraca. Izrađeni su od najboljih dostupnih materijala i ergonomski su oblikovani tako da savršeno pristaju u ruku. Svi su brijaći aparati i trimeri dizajnirani tako da mogu doprijeti do teško pristupačnih mjesta, pružajući besprijekorne rezultate.

U web trgovini TIA Mobiteli dostupni su najbolji brijaći aparati i timeri na tržištu. Za više informacija posjetite našu mrežnu stranicu već danas i pronađite najbolji brijaći aparat ili timer za sebe.

mpc