10 najboljih Bluetooth i bežičnih slušalica u 2020.

10 najboljih Bluetooth i bežičnih slušalica u 2020.

Koristite mobitel bez ruku i primajte pozive kad ste vani, uz najbolje Bluetooth slušalice u svojoj klasi. Ostanite povezani sa svojom obitelji i prijateljima bez problema koje nosi komunikacija pomoću žičnih slušalica.
Pogledajte najbolje Bluetooth slušalice za 2020. godinu


1. ACME BH109
ACME BH109 su bežične slušalice koje vam omogućuju uživanje u glazbi i lagano primanje poziva. Dizajnirane su tako da se udobno nose na vratu i ostanu na mjestu dok vježbate ili obavljate bilo koju fizičku aktivnost. Imaju frekvencijski raspon od 20-20000 Hz i nude do 6 sati bežičnog razgovora i 180 sati u stanju čekanja.  


2. Samsung Level Active
Samsung Level Active su moderne Bluetooth slušalice dizajnirane za aktivne slušatelje i pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka. Imaju fleksibilne kuke za namještanje oko uha koje se mogu koristiti s umetcima za uši i stabilizacijskim krilcima kako bi slušalice bile na mjestu tijekom vježbanja ili bilo koje druge aktivnosti. Izvrsni premaz otporan na znoj štiti zvučnike slušalica od znoja. Samsung Level active slušalice imaju vrijeme reprodukcije do 5,5 sati i kompatibilne su s Androidom i iOS-om.


3. Xiaomi Mi True
Slušalice Xiaomi Mi True nude visokokvalitetan zvuk koji će obogatiti vaše iskustvo uživanja u glazbi. Ugodno i sigurno prianjaju oko vrata tijekom intenzivnih vježbi. Ove slušalice su nevjerojatno dizajnirane, tako da pomoću ugrađenih infracrvenih senzora automatski znaju kada ih koristite. Možete uključiti način rada za uklanjanje buke kako biste uživali u čistom zvuku. Vrijeme punjenja je jedan sat, a nude vrijeme korištenja do 3 sata.


4. ACME BH410
ACME BH410 su Bluetooth slušalice savršene za nošenje tijekom putovanja na velike udaljenosti. Raspon frekvencije im je od 20 do 20000 Hz i nude do 50 sati u stanju čekanja. ACME BH410 imaju ugrađeni mikrofon, a njihova izvrsna značajka glasovnog upravljanja omogućuje vam izvršavanje nekoliko zadataka na telefonu pomoću glasovnih naredbi. Ove su slušalice dizajnirane da nude neograničenu fleksibilnost tijekom slušanja glazbe.


5. ACME BH213
ACME BH213 su naglavne slušalice dizajnirane da nude jednostavno, brzo i praktično upravljanje. Sadrže punjivu bateriju koja podržava do 17 sati slušanja pjesama. Uz ove fantastične Bluetooth slušalice možete uživati u punom i prirodnom zvuku svakog žanra. Njihova prilagodljiva traka za glavu i mekana podloga osiguravaju visoku udobnost nošenja.


6. Sony PS4 Wireless Headset Gold Edition
Sony PS4 Wireless Headset imaju izuzetno udoban dizajn i prikladne su za PlayStation VR. Imaju dva ugrađena mikrofona i nude 7.1 surround zvuk. Mikrofoni koji imaju mogućnost smanjenja šuma omogućuju vam uživanje u kristalno čistom zvuku bez prekida. Sony PS4 imaju razne audio postavke koje su posebno razvijene za igre.


7. Logitech H820E Wireless Headset Mono
Logitech H820E Wireless Headset Mono imaju bežičnu DECT vezu i bežični domet do 100 m. Imaju LED svjetlo koje signalizira status "u razgovoru" te intuitivno upravljanje pozivima na šalici. Ove izvrsne slušalice optimizirane su za Microsoft Lync i kompatibilne s Ciscom i ostalim uobičajenim UC platformama. Ostale njihove značajke uključuju automatsko uparivanje putem priključne stanice, zvučno poništavanje odjeka i smanjenje buke mikrofona.


8. Sony WH-1000XM3B
Sony WH-1000XM3B su naglavne Bluetooth i NFC bežične slušalice. Blokada buke se postiže zahvaljujući dobro priljegajućim jastučićima za uši i HD procesoru za smanjenje šuma QN1 za najbolji užitak slušanja bez ikakvih smetnji. Automatski se prilagođavaju vašim aktivnostima i okolnoj buci pametnim slušanjem i prilagodljivom kontrolom zvuka. Trajanje baterije uz reprodukciju glazbe je do 30 sati s uključenim prigušivačem buke, a do 38 sati uz isključeno uklanjanje buke.


9. Bose Quiet Comfort 35 II
Bose Quiet Comfort 35 II klasični je favorit za sve ljubitelje glazbe prikladan za bilo koje doba dana. Dolazi s podesivim naslonom za glavu od visokokvalitetnog i otpornog nehrđajućeg čelika s mekanim pokrivačem i udobnim jastučićima za uši od sintetičke kože za veću udobnost. Najistaknutija značajka ovih slušalica je da dolaze sa izravnim pristupom jezičnim asistentima Amazon Alexa i Google Assistance. Slušalice se mogu povezati uz pomoć aplikacije Bose Connect. Trajanje baterije je 20 sati, a 15 minuta brzog punjenja dovoljno je za 2,5 sata rada.


10. Panasonic RP-HD610N
Panasonic RP-HD610N pametne su Bluetooth slušalice sa poništavanjem šuma. Dolaze sa značajkom upravljanja glasom i visokokvalitetnim Bluetooth prijenosom. Slušalice su kompatibilne s Google Assistantom. Dolaze sa tri aktivne razine uklanjanja buke za pojedinačno podešavanje, a aktivno uklanjanje buke se deaktivira jednostavnim dodirom. Baterija traje oko 24 sata i omogućuje brzo punjenje.


Kako biste saznali više o najnovijim modelima slušalica, posjetite web stranicu TIA Mobiteli još danas!

mpc