Najbolji trenutno dostupni Samsung pametni telefoni

Najbolji trenutno dostupni Samsung pametni telefoni

Tražite najbolji trenutno dostupni Samsung pametni telefon? Jeste li znali da je svaki peti pametni telefon koji se proda u svijetu proizveo Samsung? U web trgovini TIA Mobiteli odnedavno su dostupna tri pametna telefona iz serije Samsung Galaxy S20, perjanice tvrtke Samsung kada je riječ o pametnim telefonima. Ovi pametni telefoni, izrađeni od stakla i metala, mogu se pohvaliti najmoćnijim kamerama i vodootpornim dizajnom.

U nastavku vam donosimo opise najboljih trenutno dostupnih Samsung pametnih telefona kako biste mogli lako i pouzdano kupiti najbolji uređaj za vas. Pogledajte što vam nudimo!

Samsung Galaxy S20+.
Model S20+ podignut je na novu razinu i za mnoge je najbolji pametni telefon iz ove serije jer zauzima strateško središnje mjesto i nudi najbolje od oba svijeta, i to po cijeni koja neće isprazniti vaš džep. Ovaj je model na većini svjetskih tržišta dostupan u 5G verziji. Ima bateriju od 4500 mAh i 6,7-inčni Infinity-O zaslon rezolucije 524 piksela po inču. Dodijeljen mu je i certifikat otpornosti IP68. Ovaj pametni telefon nudi dodatnu značajku u vidu kamere sa senzorom dubine, a tu su još i glavna kamera od 12 MP, ultraširoka kamera od 12 MP, zoom od 64 MP i prednja kamera od 10 MP. Dolazi u verzijama s internom memorijom od 128 i 512 GB, a nudi i mogućnost proširenja memorije microSD karticom. Izvanredna baterija i iznimno velik zaslon čine Galaxy S20+ svestranim uređajem savršenim za većinu onih koji se odluče za ovu opciju.

Samsung Galaxy Folder F900F
Samsung je oduvijek znao zadiviti korisnike kao nijedan drugi proizvođač pametnih telefona. Samsung galaxy folder F900F pametni je telefon koji izaziva dodatno oduševljenje i plijeni pažnju. Galaxy Fold temelji svoju snagu na modelu Galaxy S10 Plus. Golemi 7,3 inčni zaslon mini tableta sklapa se na 4,6 inča i uvijek iznova zadivljuje korisnika. Zaslon od 7,3 inča omogućuje istovremeno korištenje čak 3 aplikacije. Ovaj pametni telefon izuzetno je zadovoljavajućeg formata i možete ga s pouzdanjem nositi sa sobom kamo god da idete.  

Samsung N970 Galaxy Note 10
Samsung N970 Galaxy Note 10  prvi je pametni telefon koji je pomaknuo granice tehnologije i veličine zaslona. Ova kombinacija pametnog telefona i tableta toliko je dobra da je dobila ime „phablet“ (od engl. smartphone i tablet). Trenutni Note 10 odlikuju iste značajke i tehnologija kao i njegova većeg brata, Note 10 plus. Jedino po čemu se razlikuju je veličina zaslona. Note 10 ima zaslon od 6,3 inča, dok je zaslon modela Note 10 plus veličine 6,8 inča. Ovaj pametni telefon dobro će pristajati u vaš džep, a pritom neće isprazniti vaš novčanik. Zadovoljava sve potrebe i ispunjava sve kriterije, što ga čini idealnim vrhunskim pametnim telefonom za svakoga.

Želite kupiti pametni telefon za nekoga koga volite? Posjetite našu web trgovinu TIA Mobiteli  i naručite ga već danas!

mpc