Najbolji aparat za brijanje za muškarce 2021. g.

Najbolji aparat za brijanje za muškarce 2021. g.

1. Philips One Blade Pro QP6510

Philips OneBlade Pro inovativan je novi hibridni model aparata za brijanje koji brije, podrezuje i stvara čiste linije i rubove bez obzira na duljinu dlačica. Ne morate se više zamarati korištenjem različitih aparata ili brijanjem u više koraka, Philips OneBlade Pro nudi sve što vam treba. Češalj ima 12 postavki duljine (0,5-9mm) uz koje ćete postići točno onakve rezultate kakve želite. Oštrice su vodootporne pa se jednostavno i čiste. Aparat za brijanje dolazi i s LED ekranom na kojem je prikazano stanje baterije i upozorenje u slučaju prazne baterije. Njegova litij-ionska baterija može se puniti i nudi oko 60 minuta neprekinutog rada nakon samo jednog sata punjenja. Ovaj je aparat za brijanje idealan za muškarce koji vole eksperimentirati sa svojim izgledom.

2. REMINGTON MB4050 šišač za bradu

Remington MB4050 šišač za bradu je aparat za brijanje koji nudi sve što vam treba za podrezivanje brade. Aparat za brijanje dolazi s četkom za bradu, češljem i škaricama. Osim toga dolazi i s prilagodljivim nastavcima za češalj kojima možete rezati dlačice na dužini od 1 do 35 milimetara. Remington MB4050 šišač za bradu vrlo je praktičan jer vam nudi sve za isprobavanje novih oblika brade pa ne morate koristiti druge brijaće aparate. Litijeva baterija puni se 4 sata i nudi 120 minuta korištenja zbog čega se ovaj model posebno izdvaja od ostalih.  Možete ga koristit žično ili bežično zahvaljujući praktičnom spremniku u kojem će vam sve biti uredno i organizirano. Ovaj je aparat za brijanje idealan za muškarca koji voli imati sve svoje stvari na mjestu.

3. Panasonic ER-SB 60 Premium brijač/trimer

Panasonic ER-SB60 Premium brijač/trimer donosi vam profesionalnu kvalitetu oštrica u vaš dom. Savršen je za svakodnevno uređivanje i dizajniran je na način da može precizno detektirati te efikasno urediti susjedne dlačice. Dolazi s 19 postavki za duljinu reznih listova od 0,5 do 10 mm, dodacima za precizno uređivanje brade i brkova te modernim ergonomskim dizajnom. Panasonic ER-SB60 izrazito je fleksibilan, može se koristiti žično ili bežično, a može se koristiti i bez vode.

4. REMINGTON MB4700 trimer za bradu

Remington MB4700 trimer za bradu najbolji je aparat za brijanje za precizno i personalizirano brijanje. Ima motorizirani češalj koji se pomiče s razlikama od 0.1 mm (0,4-18 mm) te pruža 175 postavki duljine. Remington trimer ima senzore za razinu i gustoću dlaka na licu i prilagođava brzinu tehnologijom Auto Turbo. Ovaj aparat za brijanje nudi personalizirano brijanje s ekranima na dodir pomoću kojih možete automatski pristupiti postavkama. Najbitnija karakteristika ovog trimera njegova je funkcija memorije. Jednostavno uključite aparat za brijanje i vratite prethodne postavke duljine. Na taj način možete svakim brijanjem postići svoj karakterističan izgled.

5. Philips OneBlade QP220

Philips OneBlade karakteriziran je modernom tehnologijom koja je posebno namijenjena uređivanju brade. Može podrezivati, brijati i oblikovati bilo koju duljinu dlačica. Ovaj aparat za brijanje ima dvostruki sustav zaštite: premaz za bolje klizanje povezan sa zakrivljenim vrhovima uz koje je brijanje ugodnije i jednostavnije.
Tehnologija brijanja aparata za brijanje Philips OneBlade nudi rezač koji se brzo pomiče, čak 200 puta u sekundi, pa je učinkovit i na duljim dlačicama. Njegove dvije oštrice traju i do 8 mjeseci. Možete ga koristiti za suho brijanje ili s pjenom, čak i dok se tuširate. Također možete podrezati bradu na preciznu duljinu uz pomoć 3 priložena češlja za bradu: 1 mm za jednodnevnu bradu, 3 mm za kratku, a 5 mm za dugu trodnevnu bradu. Njegova dvostruka oštrica omogućava oblikovanje rubova i jasnih linija.

Kontaktirajte nas putem web stranice TIA-Mobiteli za više informacija o najboljim brijaćim aparatima za muškarce u 2021. g.

mpc