Najbolji laptopi za poduzetnike koji će osigurati neometano poslovanje

Najbolji laptopi za poduzetnike koji će osigurati neometano poslovanje

Danas se laptopi koriste za puno više od slanja elektroničke pošte. Štoviše, većina uredskih poslova zahtijeva uporabu laptopa. Ako vam treba poslovni laptop, odaberite onaj koji ima najbolje specifikacije. Laptop treba biti robustan, pouzdan i praktičan za uporabu, neovisno o tome gdje se nalazite. Poslovni laptop treba imati najkvalitetnije i najnovije unutarnje komponente koje nude veću fleksibilnost u radu. Najbolji poslovni laptopi odlikuju se značajkama koje omogućuju veću produktivnost i dulje trajanje baterije.
Sve to treba uzeti u obzir pri odabiru laptopa koji će osigurati neometano poslovanje, bilo da se radi o maloj, tek osnovanoj tvrtki ili velikom poduzeću. Pogledajte koji su najbolji laptopi za poduzetnike.

1. Dell XPS 15
Dell XPS 15 najbolji je trenutno dostupan Windows laptop koji ima predivan zaslon veličine 15,6” i rezolucije 3840 x 2160 piksela za prikaz sadržaja. Možete odabrati Intel Core procesor i5, i7 ili i9 najnovije generacije. Maksimalno trajanje baterije iznosi približno 11 sati, što omogućuje neometan višesatni rad. Ovaj laptop nudi RAM od 8, 16, 32 GB i više. Ovo je snažan laptop prikladan za sve dizajnerske i kreativne poslove. RAM, procesor i grafička kartica za ovaj laptop dostupni su u nekoliko vrhunskih opcija koje će zadovoljiti sve vaše poslovne potrebe.

2. MacBook Pro 16"
MacBook Pro 16” karakteriziraju elegantan dizajn i izvrsne specifikacije. MacBook Pro najbolji je MacBook dosad koji nudi iznimnu pouzdanost za poslovnu uporabu. Ovaj laptop nudi izvanredne tehničke specifikacije i veću fleksibilnost u poslu. Možete odabrati 6-jezgreni ili 8 jezgreni procesor, a RAM je dostupan u standardnom modelu od 16 GB, uz mogućnost proširenja na čak 64 GB. Za najbolje iskustvo uporabe dostupne su različite grafičke kartice.

3. Huawei MateBook X Pro
Huawei MateBook X Pro ima zaslon veličine 13,9'' i rezolucije 3000 x 2080. Ovaj laptop ima zaslon izvanredne kvalitete i predivan dizajn. Nudi i izvrstan vijek trajanja baterije, zbog čega je odličan za poslovnu uporabu. Huawei MateBook X Pro lagan je i lako prenosiv, što ga čini savršenim odabirom za posao koji iziskuje česta putovanja. Njegove unutarnje komponente izvrsne su kvalitete i nude veću pouzdanost.

4. Microsoft Surface Book 2
Microsoft Surface Book 2 snažan je 2-u-1 laptop koji se zasluženo našao na popisu najboljih poslovnih laptopa. Ima zaslon veličine 13,5'' i iznimno snažne komponente koje omogućuju učinkovito obavljanje svakog zadatka. Osim toga, izvanredna grafička kartica čini ga najboljim odabirom za uređivanje videozapisa. Za ljubitelje većih ekrana dostupna je i verzija od 15''. Dugo trajanje baterije omogućit će vam neometano ostvarivanje poslovnih ciljeva.

5. HP Spectre x360
HP Spectre x360 nudi elegantan dizajn, iznimnu pouzdanost i izvrsne performanse. Osim toga, karakteriziraju ga i nevjerojatne grafičke značajke koje su rezultat dizajna utemeljenog na pametnoj tehnologiji. HP Spectre x360 temelji se na inovaciji, pa tako ima 4K dodirni zaslon s minimalnim rubovima. Osim toga, tu su i senzor otiska prsta i infracrvena kamera koji jamče sigurnost prilikom prijave te baterija koja traje 13,5 sati.

Najbolji laptopi uz koje ćete ispuniti svoje poslovne potrebe dostupni su u web trgovini TIA Mobiteli. Posjetite našu mrežnu stranicu već danas i odaberite najbolji laptop za sebe!

mpc