Pametne slušalice pomažu vam da najbolje iskoristite svoj dan

Pametne slušalice pomažu vam da najbolje iskoristite svoj dan

Bilo da slušate posljednju epizodu omiljenog podcasta ili preslušavate novi album svojih najomiljenijih izvođača, odabrani par bežičnih slušalica može vam popraviti ili pokvariti raspoloženje ili čak dan. Teško je odabrati savršeni par slušalica jer su opcije za odabirneograničene. Kako ih onda možete izabrati? TIA Mobiteli neprestano obogaćuju ponudu kako bi omogućilinajbolje Bluetooth slušalicesvojim kupcima.

U nastavku predstavljamo neke od najboljih Bluetooth slušalica. Pročitajte kako biste saznali zašto bi vam mogle biti zanimljive neke od navedenih pametnihBluetooth slušalica:

1. TRUSTPaxo Bluetooth bežične slušalice

TRUSTPaxo Bluetooth Wireless slušalice pružaju zvuk vrlo visoke kvalitete. Sadrže tehnologiju zaaktivno poništavanje buke (ANC) koja pomaže eliminirati pozadinsku buku. Ove slušalice se mogu koristiti bežično putem Bluetootha ili pomoću kabela sa 3,5-mm konektorom. Slušalice dolaze s USB kabelom za punjenje, a baterija podržava do 7 sati igranja s ANC-om i 22 sata bez ANC-a.
Također, tu je i ugrađeni mikrofon za jednostavnu pristupačnost tijekom telefonskih poziva. TRUST Paxo Bluetooth bežične slušalice imaju udobne, uvijajuće jastučiće za uši i podesivu traku za glavu. Najzanimljivija značajka slušalica je da dolaze s glasovnim asistentom, izravno povezanim s pametnim telefonima, kao što su Siri, Google Assistant, Alexa itd.

2. AKG Y500 bežične slušalice

Bežične slušalice AKG Y500 poznate su po svom nagrađivanom zvuku s potpisom koji pruža fantastično iskustvo slušanja. Imaju mogućnost streaminga vrhunske kvalitete, a izrađenesu za trajnost, od najboljih materijala. AKG Y500 imaBluetooth verzije 4.2 za bežično povezivanje bez muke. Soft-touch traka za glavu sastoji se od aluminijskihelemenatašto jamči trajnost, dokšalice za uši od memorijske pjene omogućuju veću udobnost. AKG Y500 također sadrže tehnologiju Ambient Aware koja vam omogućuje slušanje glazbe dok ste svjesni svoje okoline. Sa do 33 sata trajanja baterije, odvojivim kabelom s univerzalnim mikrofonom, daljinskim upravljačem s gumbom za telefoniranje bez ruku, kao i automatskom reprodukcijom/pauzom te povezivanjem u više točaka, bežične slušalice AKG Y500 pomoći će vam podići doživljaj umjetnosti na višu razinu.

3. Bežične slušalice BOSE Quiet Comfort 35 II

BOSE QuietComfort 35 II bežične slušalice projektirane su s istaknutim značajkama poništavanja buke. Njihov Bluetooth, NFC uparivanje te glasovna pomoć omogućuju bežično povezivanje bez muke. Slušalice podržavaju Google Voice Assistant i Alexu, što omogućuje trenutačan, hands-free pristup pjesmama, popisima za reprodukciju i još mnogo toga samo pomoću značajke glasovnog asistenta. Jedna od izvanrednih značajki ovih Bluetooth slušalica je da možete prilagoditi opseg poništavanja buke između tri razine prema vašoj želji. Obložene su alcantarom koja pruža udobnost dizajniranu za cjelodnevno slušanje. Korisnik može uživati u do dvadeset sati neprekidnog slušanja, što je dovoljno vremena za preslušavanje nekoliko popisa za reprodukciju ili podcasta. Ako se baterija konačno isprazni, brzo punjenje od samo 15 minuta daje korisniku još 2-3 sata slušanja. Takomožete bolje iskoristiti vrijeme za slušanje umjesto za punjenje. Jeste li si već nabaviti bluetooth slušalice BOSE QuietComfort 35 II?

4. PIONEER S3 wireless on-ear slušalice

PIONEER S3 Wireless on-ear slušalice podržavaju 25- 26 sati neprekidnog vremena reprodukcije tako da se korisnici mogu prepustiti glazbi i ne trebaju razmišljati da će im se baterija prebrzo isprazniti. S3 Wireless slušalice imaju način brzog punjenja koji pruža četiri sata neprekidne reprodukcije sa samo 10 minuta punjenja, što jeupravo dovoljno daih napunite dok doručkujete. Ovdje su ekstra veliki 40 mm zvučnici koji reproduciraju duboki, snažni bas i idealni su za android i iOS telefon kako bi isporučili vrhunsko glazbeno iskustvo.
Upravljanje je vrlo jednostavno. Sa samo jednim gumbom možete upravljati pozivima, kontrolirati glazbu, pa čak i aktivirati glasovne asistente pametnih telefona. Dizajn slušalicaje inspiriran minimalističkim japanskim stilom, a izbor od četiri različite, pažljivo usklađene sheme boja nadopunjuju funkcionalne, ali elegantne proporcije. PIONEER S3 Bluetooth bežične slušalice odličan su izbor za svakoga tko voli malo stila i vrhunske performanse.

Posjetite našu web stranicu ili kontaktirajte TIA Mobiteli na 095 9112 912 ili prodaja@tia-mobiteli.hr za odlične ponude bluetooth slušalica.

mpc