Šifra: XIAHEAT

Xiaomi Mi Smart Space Heater S - Pametna Konvektor Grijalica -- ODMAH DOSTUPNO --

✰✰✰✰✰ (ocijenilo korisnika: 0)
Cijena:
744,44 kn  605,99 kn

Naša najniža cijena za gotovinsko/virmansko plaćanje: 569,00 kn

  • Dostupno u poslovnici

  • Vrijeme isporuke:
    Odmah

  • Cijena dostave za ovaj artikl iznosi 35,00 kn.
    Za kupnje iznad 2.000,00 kn dostava je besplatna.

  • Platite na 2 do 36 mjesečnih rata.
    Već od 16,83 kn/mj.

Predstavljamo novu, unaprijeđenu inačicu popularne serije Xiaomi grijalica! Jednostavnim i elegantnim dizajnom podsjeća na prethodnu generaciju, dok je promjena odmah uočljiva u području termostata i na upravljačkoj ploči s posebnim naglaskom na novim kontrolnim tipkama kojima ćete uvijek moći podešavati i održavati optimalne parametre.

Kako bi bilo još lakše postaviti sve parametre grijanja iz svoje fotelje, osim ručne upravljačke ploče, grijač također podržava  upravljanje putem aplikacije Mi Home  i upravljanje glasovnim asistentom  Alexa i Google Assistantom . Jednostavno spojite grijač na  WiFi  i upravljajte njime pomoću pametne aplikacije gdje god se nalazili.

Kako bi podržao snagu  od 2200 W  i  mogućnost brzog zagrijavanja zraka , kućište je izrađeno od aluminija. Unutar gore navedenog, nalaze se 72 grijača i spirale za grijanje koji s novom, tihom i udobnom tehnologijom grijanja omogućuju razvoj visoke temperature koja trenutno zagrijava zrak. Ovo je savršeno za brzo zagrijavanje prostora do  46 m2 .

Također, grijalica je opremljena inteligentnim funkcijama, poput održavanja konstantne temperature između 18 i 28ºC te postavljanje željenog vremenskog perioda grijanja.
Trebate dodatne informacije o ovom artiklu?

Pošaljite nam upit
Marka
Xiaomi
Model
KRDNQ03ZM
Boja
Bijela
Snaga
2200W
Funkcije
tiha i ugodna tehnologija brzog zagrijavanja zraka, mogućnost stalnog održavanja topline, upravljanje aplikacijama i glasovni asistent
Napredne Značajke
digitalni termostat za postavljanje 6 razina temperature
Dimenzije I Težina
780 * 216 * 526 mm, 5,7 kg
Paket
1x grijalica, 4x vijka, 1x ključ za postavljanje, 2x nosač, 1x upute
Jamstvo
1 godina
Komentirajte proizvodBudite prvi koji ćete dati svoje mišljenje o proizvodu!
mpc